Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Παρασκευή!!

Τι ωραία! επιτέλους φάνηκε ο ήλιος στην Λευκωσία!! Είχαμε σκάσει τόσες μέρες δεν μας έφτανε η ζέστη και η υγρασία δεν μπορούσαμε καν να δούμε το γαλάζιο του ουρανού.

Σας γνήσιο χταποδάκι ανυπομονώ να έρθει η ώρα να σχολάσω και να ετοιμαστώ για να βουτήξω στην θάλασσα! Εννοείται με τον καλό μου , γνήσιο χταποδάκι είπαμε, ο οποίος θέλει! δεν θέλει!! θα με ακολουθήσει!!! Ναι δεν είναι ότι δεν θέλει .........απλά άγανακτεί με την υπερβολική κίνηση του Σαββατοκυρίακου. Δεν έχει και άδικο για να βρεις ομπρελίτσα και ξαπλώστρες στις "καλές" παραλίες του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας θέλεις "κράτηση"!! που ξανακούστηκε αυτά μόνο στην Κύπρο γίνονται!!  Αν δε δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κάτι παραπάνω πρέπει να ξυπνήσεις από τις 9 το πρωί για να να πάρεις θέση !! 9 το πρωί Σαββατοκυρίακο έλεος ! αποκλείεται!! Λέμε τώρα ότι καταφέρνεις να βρεις θέση σε μια λογική παραλία τότε είσαι υποχρεωμένος να ανεχθείς ένα σωρό "ιστορίες του χωρκού" για να επιβιώσεις. Ενώ εσύ το μόνο που θες είναι λίγη ησυχία , ένα καλό βιβλίο και καθαρή θάλασσα. Τι? ησυχία ? που στην Κύπρο ? Μπα πως θα το θελες. Ας πούμε ότι αποφεύγεις τις γκλάμορους παραλίες , με την κάθε κυράτσα που έχει στολιστεί λες και θα πάει σε γάμο και τους κάθε λογής υποψήφιους γαμπρούς που βγάζουν στην φόρα τους κόπους του γυμναστηρίου όλης της χρονιάς.. Ας πούμε ότι διαλέγεις μια πιο "ήσυχη" παραλία όχι τόσο κοσμική εεε τότε την πάτησες θα πρέπει να ανεχθείς την κάθε κυράτσα , κύριο και τα παιδιά της που κάθε λίγο και λιγάκη τρέχουν μπροστά σου , τσιρίζουν , ουρλιάζουν και αν τολμήσεις να τους πεις και καμιά κουβέντα ευγενικά !!! τότε η μόνη απάντηση που θα λάβεις θα είναι "εν το μωρό σιορ...!" λες και αυτό δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν έχουν μεταδώσει την παραμικρή πειθαρχία και παιδεία στα παιδιά τους..

Ουφ !! δεν πειράζει είναι Παρασκευή και σαν γνήσιο χταποδάκι θα φύγω βουρ για παραλία!! με πολύ υπομονή και ένα μεγάλο χαμόγελο (όσο κρατήσει δηλαδη!!) Καλά μπάνια! όπου νάναι ακολουθεί η καθημερινή μας ένεση ευτυχίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου